top of page

Schoonheidsspecialiste

Het merk waar ik mee werk is Mineral Skin Cosmetics. Een heel mooi kwalitatief product wat zorgt dat de huid beschermd gevoed en gehydrateerd word. Geschikt voor alle huidtypes en huidaandoeningen. Het bevat dode zeezouten en mineralen en essentiële vitamines en mineralen.

Hieronder kunt u meer lezen over het product.

Schoonheidssbehandelingsprijzen vind u bij het tabblad prijslijst.

Mineral Skin Cosmetics

Bio Active Care:

Bio Active Care met Argireline is een wetenschappelijk, onderzochte, niet invasieve huidverbeteringslijn die ontwikkeld is om de "tijd" te bestrijden en de toekomst van de huid te verbeteren. Deze dermatologisch geteste producten zijn ontwikkeld voor alle huidtypes, maar voor de rijpere huid in het bijzonder en zijn uitgerust met de meest efficiënte componenten die ooit gebruikt werden voor een huidverzorgingslijn.  

Bio Active care is gebaseerd op Argireline en is een doorbraak in de cosmetische wereld t.a.v. de anti-rimpel oplossing. De ontdekking van deze hexapeptide (een combinatie van 6 natuurlijke aminozuren) heeft bewezen dezelfde resultaten te bewerkstelligen als botox, maar dan zonder gevaar van alle neveneffecten.  

Argireline blokkeert de neurotransmitters, waardoor de spieren minder samentrekken en zodoende rimpels kunnen worden voorkomen, maar juist ook kunnen verminderen. Studies hebben uitgewezen dat regelmatig gebruik van Bio Active Care de volgende resultaten oplevert in 1 tot 3 maanden:

-17% afname van rimpels rond de ogen

-27% afname in de diepte van de rimpels over het hele gezicht

-39% verbetering van de zachtheid van de huid

-42% verbetering van de vocht balans van de huid (hydratatie)

-45% verbeterd de tint van de huid

Elements Face:

Een intensieve huidverzorgingslijn, verrijkt met de meest geavanceerde ingrediënten die ervoor zorgen dat de huid optimaal beschermd, gevoed en gehydrateerd wordt. Natuurlijke dode zee mineralen en het algen extract Polymarine voorzien de huid van essentiële vitaminen en mineralen.

Mineraalrijk dode zeewater, natuurlijke ontstekingsremmers, Hyaluronzuur, Bernagie olie beschermen de natuurlijke vochthuishouding van de huid en vertragen het verouderingsproces.

Elements Body:

Complete huidverzorgingslijn voor het lichaam. Combineert de vele weldadige eigenschappen van de dode zee met de zuiverste, natuurlijke mineralen. Het extract Polymarine zorgt voor het herstellend vermogen van de natuurlijke vochthuishouding van de huid en het vertragen van het verouderingsproces.

De serie Elements Body bestaat o.a. uit een verkwikkende douchegel, een hydraterende bodylotion, rustgevende badzouten en voedende natuurlijke modder. De unieke combinatie van vitale voedingsstoffen uit zowel de plantaardige als de minerale wereld, zorgt ervoor dat de huid gezond en zijdezacht aanvoelt. 

Minerale Care Spa:

Minerale Care Spa (Sanitas Per Aqua = Gezondheid met water) combineert de unieke eigenschappen van de dode zee met de natuurlijke kracht van plantenextracten. Intensieve anti-aging huidverzorging op basis van Groene Thee, een natuurlijke anti-oxidant. Geschikt voor alle huidtypen.

Beschermt de huid van zowel van binnenuit als van buitenaf waardoor het huidverouderingsproces wordt vertraagd. Vermindert zichtbaar fijne lijntjes en rimpeltjes.

De producten van Minerale Care zijn niet getest op dieren. 

Spa Serene:

Spa Serene brengt de dode zee bij u thuis. De weldadige eigenschappen van de grootste natuurlijke spa op aarde en de zuiverste, aromatische essenties van de plantenwereld komen samen in Spa Serene. Pure synergie tussen body en mind. Een unieke ervaring van wellness.

Spa Serene geeft de huid haar zachtheid en soepelheid terug.

Treatment Line:

Deze lijn is ontwikkeld voor de verschillende probleemhuiden. Naast dode zee zouten en mineralen bevatten de producten nog een aantal effectieve werkstoffen.

Actieve ingrediënten:  

Urea:

Wordt gebruikt voor zijn hydraterende, anti-jeukende en antibacteriële eigenschappen.  

Olijfolie:

Regenereert, verzacht en versterkt de huid. Heeft ontstekingsremmende en genezende eigenschappen.  

Bernagie olie:

Borage Seed Oil oftewel Komkommerkruid heeft een regenererende werking. Verhoogt de werking van de opperhuid, waardoor vochtverlies gereduceerd wordt.  

Evening Primrose Oil:

Beroemd om zijn hoge en effectieve verzorgende werking door de plantaardige olie uit het zaad van de teunisbloemen. Bijzonder waardevolle olie door het hoge gehalte aan gammalinozuur (onverzadigde essentiële vetzuren).

Stimuleert het celvernieuwings-proces.

bottom of page